úterý 14. května 2013

Na cesty i necesty

Co dělat, když má celý víkend pršet? No asi je jasné, že vyrazit ven nebude to pravé ořechové. Ačkoli v "mezideští" jsem musela alespoň vyvenčit psa:-)
Prolistovala jsem časopisy Marina a tam to bylo. Kabelka. Přesně taková, kterou nutně potřebuji. Hlavně abych mohla popruh hodit napříč přes druhé rameno, protože se za pěkného počasí chystám vyjet na kole do práce. Nosit na zádech batoh a pak se s ním odebrat např. do obchodu není moc trendy, proto jsem to vyřešila takto. A v kterém čísle jsem ji našla? 10/2010 pod názvem A proč ne?
Nutno říct, že to byl pro mě takový Mount Everest. K jeho dosažení bylo zapotřebí mnoha hodin i trpělivosti, ale s výsledkem jsem spokojená.
S focením jsem začala doma na chodbě...
 
...pak jsem se rozhodla, že ji naimpregnuji...
 ...nádherně svítilo slunce a kabelce to na sušáku moc slušelo...
 
...a skalka za ním už krásně rozkvétá...
 
 
 
 
...i když tulipány už to mají skoro za sebou:-)))


Den poté:-))) 
Dnes jsem poprvé kabelku vyvedla do společnosti, vlastně jen do práce. Již byla doplněna i o poslední prvky. Je pěkně naditá mými věcmi, takto nyní vypadá:

8 komentářů:

  1. Ta se ti fakt povedla, krásnou látku jsi vybrala.... a skalka je teda překrásná....
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Hani, jsi šikulka, kabeluška je nádhernáá a Alenka má pravdu, látka je skvělá. A doufám, že se nám poštěstí, mít jednou takový zahrádkový kout, jako máš ty...

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko a Alenko, děkuji. Ty látky mi okamžitě padly do oka při objednávání, ani jsem nevěděla, co z nich vznikne. A ono toto. Ale aby nebyla jen slova chvály-dnes mi kolegyně z práce říkala, že by dala jinou barvu zipu. Ono to na fotce nejde tak poznat, nemám až tak dobrý foťák, ale je šedý, což mi ladilo, nicméně by určite šla i jiná varianta:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Juuuu Hanko, kabelka je suprováááá...a kamenna stena u skalky je fantasticka. Aj my na rok musíme niečo podobne poskladať z kameňa lebo sa nam od hrádze zosúva pôda, ale keď naša záhrada ma iba tri roky zatiaľ stíhame len to najnutnejšie :-( Mate to nádhernééé, veľmi sa mi u vas páči :-) Pozdravujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MAruško, mooooooooc děkuji. To mě těší, že se líbí (skalka i kabelka).
      Skalka byla manželova akce, já jen navrhla, jak by se mi líbila, ale zrealizoval ji celou sám, vytvořil drenáž, nastudoval postupy,... A pak ji asi třikrát předělával, protože je punťa, a když se mu něco nelíbilo, muselo se to napravit:-)
      No a kabelku asi budu muset ušít další, už se mě ptaly kolegyně v práci, zda by nebyla nějaká k mání, tak snad:-)))

      Vymazat
  5. Moc hezká kabelka, moje kabelka je také vždy naditá velmi potřebnými věcmi :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jůůů... proč ta Marina nejde nikde sehnat?! "Prošvihla" jsem její prodej, ještě jsem byla látkami nepolíbená a teď to je akorát k vzteku :-/ :-) Máte hezké věci, držím palce, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuji:-) Když jsem před rokem začínala, Marina již končila, ale narazila jsem na strašně hodnou paní, která mi v začátcích pomohla na netu některé díly sehnat a něco mi sama věnovala, takže jsem měla kde začít. Je ovšem škoda, že něco podobného už nevychází. Švadlenka a další časopisy předpokládají již nějaký um, ten já tehdy neměla a toto mi pomohlo:-)

    OdpovědětVymazat