úterý 21. ledna 2014

Moje první stovka:-)

Je to až neuvěřitelné, ale v seznamu příspěvků se mi na mém blogu zobrazilo číslo 99. Když jsem si svou stránku zakládala, ani by mě nenapadlo, že toho tolik stvořím či napíšu, spíš jsem si myslela, že časem mě nadšení opustí a vzdám to (jako spoustu jiných věcí). Nicméně jsem stále tu, hlavně díky vám, milé čtenářky, které mě svými komentáři posouváte vpřed, k řadě z vás pravidelně nakukuji do vašich blogů omrknout nápady či návody, zjistit různé fígle či se jen tak pokochat.
A tak jsem si nadělila takový malý dárek k svému kulatému jubileu. Kupodivu mě opět zavedl tam, kde to vše začalo-k jedné úžasné látce, z níž mi Katarína Bestr vytvořila kabelku a peněženku. Ta časem povolila ve švech a zničil se zip, tudíž mi Katka posléze ušila novou, ještě vychytanější peněženku z téže látky, kterou jsem si tentokrát sama objednala. A ona mi právě proto zbytek materiálu poslala zpět.
Dlouho jsem neměla odvahu do tak drahé látky střihnout, avšak o víkendu jsem se rozhodla, že už čas dozrál. Výsledkem je několik kousků ladících mé kabelce, teď už je sada úplná. Taštičku jsem spíchla podle návodu v Marině Quilt na září, kapesníčkovník jsem vytvořila podle skvělého fotonávodu na tomto blogu, obal na mobil vyšel z mé invence (styl "ponožka" mám nejraději, nerada se zdržuji dobýváním se dovnitř:-)))))
Taštička podle Mariny Quilt
Pohled zezadu
Ještě mrkneme do přední kapsičky
Frňákovník
Obal, můj mobil už se tetelí blahem
 
 A sada pěkně pohromadě:-)
 Nyní si jdu přehodit věci do nového vybavení a budu se těšit na další, sto první příspěvek a na vás:-)

7 komentářů:

  1. Ahoj Hanko, gratuluju k té první stovce. :-) Pro mě je to zatím hooodně vzdálená meta. Látka je nádherná a šitíčko máš moc hezké, myslím, že nemáš proč se bát. ;-) Na mobil mám taky nejraději "ponožku". Teď zrovna háčkovanou. Měj se hezky a hurá do další stovky. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Týý jo, no v tak krásném obalu by se můj mobil taky tetelil blahem:-)))
    Jsi šikovná:-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je fakt moc krásná souprava, moc se ti povedla.

    OdpovědětVymazat
  4. Hanka krasna suprava...a gratulujem k vyrocnemu prispevku... Pridat prispevok a dostat na to komentare je ako droga :) pa, Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné, příjemný materiál.

    OdpovědětVymazat
  6. Všem moc děkuji za úžasné komentáře:-)

    OdpovědětVymazat