čtvrtek 25. září 2014

Recy věci-Bambína

Ještě než ke mně dorazila nová Marina Quilt (srpen-září 2014), uveřejnila Ivanka H. na stránkách bellet.cz video návod na docela malou, ale zároveň dostatečně velkou (trošku oxymorón, že:-) kabelku Bambínu. Vleze toho do ní relativně hodně, pokud potřebujete popadnout mobil, peněženku, klíče a třeba i půllitrovou láhev s vodou a vyrazit mezi lidi.
Aby pěkně držela tvar, doporučovala Ivanka použít riflovinu. Zalovila jsem tedy v šuplíku, kde jsem měla uschovány starší, bohužel již malé rifle na lepší časy. Ale už se trochu znám a je celkem jasné, že do nich asi nezhubnu, proto do nich raději střihnu.
Kytička je našita na přední kapsičce, jinak tam žádná jiná není.
 
 
Pohled zezadu:-)

Zpočátku se šila moc dobře, pak se mi začala drhnout riflová nit při přišíchání uch a při závěrečné kompletaci se mi nepodařilo v obloucích udržet souběžné ozdobné prošívání. Příště bych ho zredukovala a byl by klid, nemusela bych ho řešit. Třeba ještě nějaké příště někdy bude:-) Ještě jedny rifle v šuplíku mám:-)
Tady se mi to trošku nepovedlo:-)
Pohled shora
Na víkend hlásí návrat babího léta, tak si ho vklidu a pohodě užijte. H. 

5 komentářů:

  1. Hani, moc se ti povedla. Perfektně schovaný zip. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, už jsem koukala v galerii:-)))
    Ono to prošívání je prevít, taky mi to ujíždí:-) Zrovna včera jsem došila patchworkový běhounek pro tchyni a nadšená zrovna nejsem. Sešila jsem tři bloky, olemovala, a pak zjistila že ten prostřední mi ujíždí o půl centimetru! No naštěstí to není na první pohled vidět:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak na ten jsem zvědavá, musíš ho co nejdřív vystavit:-) Jak tě tak znám, žádná chybička nepůjde vidět ani na druhý či třetí pohled:-)Protože je určitě moc krásný:_)

      Vymazat
  3. Krásná recyklace, moc se ti povedla. A to prošívání - nic závadného nevidím a pokud je to taška pro tebe tak se nikdo nemá co dívat hodně zblízka a kontrolovat vzdálenost prošití.

    OdpovědětVymazat