neděle 11. ledna 2015

Bločky do deky I.

Nový díl časopisu Marina Quilt je koncipován jako PW speciál a půlroční kurz šití bločků. Na konci projektu by měla vzniknout deka (nebo deky, vzorů bude víc než dost). Opět bych ji chtěla darovat mamce, asi pak k dalším Vánocům, takže hlavními barvami se stanou růžová a červená. A hodlám využít zbytky látek, které se mi válejí v krabici. No uvidíme, jak to dopadne:-)))
První trojice
Mám jeden panel s pastavičkami, nevěděla jsem, co s nimi, ale u Bellet jsem našla inspiraci a hodlám je všechny využít do deky:-)))
 
Užijte zbytek víkendu:-)))
H.

6 komentářů:

  1. Hani, ty ses rozjela, moc pěkné. Mávající postavička ve dveřích je super. ;-) Já se stále peru s přesností dílů.Vyměřuji, vyměřuji a ve finále je vše křivé! :-( Ta světlá látka, to je len? Měj se fajn. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesnost taky není moje silná stránka, nejvíc mě potrápil domeček, na jedné straně mi chybí 0,5cm, budu na to muset myslet, až budu dávat lemy. Světlá látka je šedá bavlna, len mám sice doma taky, ale ta bavlna je příjemnější na omak:_)

    OdpovědětVymazat
  3. Buď v poho s tou přesností. Já normálně boduju. Čtverečky 10x10, musim přidat na švy, tak jsem je řezala 8x8 .... no chápeš to???
    Obydlenej domeček fakt supr! Já šla do fialový, páč je na ní holka ulítlá a děti potřebujou na léto deku na zahradu:-.)

    OdpovědětVymazat
  4. Já fialovou miluji, ale mé okolí tolik ne:-) Nicméně i moje tchyňka už uznala, že tato barva má něco do sebe:-))))

    OdpovědětVymazat
  5. Haničko, moc děkuji za návštěvu na mém blogu. Tohle neumím, tak se jen a jen kochám...
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat