neděle 25. ledna 2015

Bločky do deky III. a andělky

 
V pátek už se u mě snad stává tradicí, že musím omrknout další návod na bločky (určený pro předplatitelky časopisu Marina Quilt) na www. bellet.cz a poté se pustit do jejich realizace. Tentokrát se mi až tak nedařilo, na bločku s panenkami jsem nevychytala tři Y švy, sice jsem se pokusila to napravit, ale... Nevadí, Ivanka nám určitě připraví i další řadu šablonek, podle nichž je budu moci opakovaně trénovat.
 
Opilcova stezka se skládala sama:-)
A nakonec bylo zapotřebí připravit další várku andělek (postup u Katky Dachovské na www.kurzyproradost.cz). Tentokrát manžel konstatoval, ať jim zamíchám do vlasů melír. Stalo se, jsou to spíš malé ďáblice než ochránkyně štěstí, ale to nevadí, jen trošku zdivočely:-) Trochu mě pozlobila červená fixa, malinko se rozpila, jako by na sobě měly holky botox:-)))
Holky je možno i pověsit:-)
No prostě tento víkend nebyla pro mé šití ta správná konstalace hvězd:-) Snad příště:-)))
H.

3 komentáře:

  1. Hani, já tam chybu nevidím. Panenkové bločky máš moc pěkné a opilcovka se také povedla. A melírované andělky jsou super. Pěknou neděli přeje M.

    OdpovědětVymazat
  2. Melír supr a s bločkama fakt jedeš .... já zatím jen tři, ale zato už mám nastříháno na příšerky:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se, ale jinak nic jiného nešiju:-) Sice už si pomalu chystám materiál na tašky podle tvého návodu, ale jde to pomalu, když mezitím šiju jiné věci:-- ) Na příšerky se už moc těším, jak jsi to vymyslela:-)

      Vymazat