pátek 11. listopadu 2016

Kreativ Ostrava 2016

Na dnešek jsem se moc těšila:-) Na Kreativ jsem se vydala poprvé, vytáhla jsem s sebou i švagrovu se synovcem a kolegyňku z práce. Všichni jsme si na této prodejní výstavě přišli na své. Synovec obešel pár dílniček a tvořil, švagrová nakoupila nějaké dárky a já potkala pár známých a neznámých tváří, s nimiž jsem se dala do řeči.
Vezměme to tedy popořádku...
Ve vstupní hale mě zaujala především PW veledíla. Některá už jsem viděla v květnu na výstavě ve Fulneku a moc ráda jsem je znovu obdivovala.






Babiččina zahrádka. Evidentně kolektivní práce, precizní a skvělá. Na fotku mi ani nevyšla celá:-)))

Nakoupila jsem spoustu dárků, především pro děti. Jak už jsem uvedla výše, velkým pomocníkem při nákupu byl synovec Honzík.V jedné dílničce si vytvořil krásného sněhuláka:-)

 V další se pustil do výzdoby baňky pro sebe, svého bratra a strejdu:-)

 
Moc ráda jsem opět viděla Lenku z firmy Nej-šicí-stroje. Viděly jsme se pouze jednou a mile mě překvapila, že si mě pamatovala:-) Bylo to někdy vloni v prosinci, když jsem jeli s kamarádkou přes Prostějov na nákup látek do Moravské Třebové, zároveň jsme s sebou vzaly své stroje, které potřebovaly menší údržbu z rukou jejího nesmírně šikovného manžela:-)))
Lenka v pracovním nasazení
Další z velmi tvořivých žen:-)

Z Fleru jsem věděla, že se na Kreativu objeví např. Minočka Kreativ. A našla jsem ji:-)


Čirou náhodou jsem poznala i Renatu Pekařovou, která má rovněž vlastní e-shop. Moc se mi líbí, že spolupracuje v projektu Deky z lásky, její práce je chvályhodná a moc hezká:-)

Nakonec jsem našla kamarádku Evu, která touto akcí zahájila prodej látek. Zatím tedy jen zde a na Facebooku ve skupině Báječné šití, ale od prosince hodlá spustit e-shop. Ve svém prodejním koutku měla stále plno, tak jsem si s ní skoro nestačila ani "pokecat":-)

 


Pokud si tedy najdete chvilku a nejste zdaleka, určtě se zastavte:-)
H.

4 komentáře:

  1. Jéé, díky za tip, doufám, že to ještě pokračuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až do neděle:-) Dnes od desíti do šesti odpoledne, v neděli už jen do čtyř:-)

      Vymazat
  2. Děkuji za návštěvu, opravdu nebyl čas na nic. :-) Ale je moc příjemné potkávat tolik stejně "postižených" holek. :-) A tu Tvoji tašku spoustu lidí obdivuje. Moc se povedla.

    OdpovědětVymazat