pátek 16. března 2018

Deka podle Jacquelynne Steves-dokončení

Hurá!!!!
Konečně jsem dokončila první z několikaměsíčních projektů, které jsem měla rozdělány. Postupně jsem na blog vkládala jednotlivé bločky dle návodu od Jacquelynne Steves, ale celkový top už jsem si musela domýšlet po svém, neboť mým cílem bylo vytvořit deku pro mého manžela, což by dle původního postupu nebylo uskutečnitelné.-) Musela jsem vymyslet, jak ji co nejvíc roztáhnout do všech světových stran:-)
Materiál: na aplikacích použity zbytky látek, jinak kolekce Mechy a Bylinky, na rubové straně velboa, mezi vrstvami tenký termolín (60g).



Chtěla jsem ji muži předat na narozeniny. To jsem bohužel nestihla, ale po dnešku jsem to napravila:-)))
 

Nejvíc jsem se bála, abych vše nepokazila prošitím. Musím se přiznat, že jsem deku brala i jako takový tréninkový projekt na prošívání, tudíž je zde řada nestejných stehů či nepravidelných křivek. Quiltařky by mě asi vytahaly za uši. Ale mně to nevadí, deka bude sloužit a já jsem si zase vyzkoušela něco jiného:-)
Na závěr, resp. ještě před prošíváním, jsem si hrála s quiltováním a zkoušela jsem psát. A protože se mi výsledek celkem líbil, rozhodla jsem se synovci, který zítra slaví své první kulatiny, ušít podkafíčko s věnováním:-)))) Uvidíme, jestli se bude líbit:-)

Přeji krásný, snad ne uplakaný víkend:-)
H.

4 komentáře:

  1. Je krásna ♥ a to zväčšenie rozmeru si pekne vymyslela !!! Marta

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji,jsem ráda, že jsem projekt dotáhla do konce:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná!
    Víkend je usněžený a mrazivý, ale to neva, snad je to ten poslední záchvěv :).

    OdpovědětVymazat