neděle 8. července 2018

4. šicí sraz v Moravské Třebové a 1. sraz Eviklubu

Již čtvrtým rokem se scházíme banda švadlenek u EvikMT v Moravské Třebové. A co tam děláme? Bavíme se, povídáme, šijeme, sdílíme rady, kulturně se vzděláváme a celkově se snažíme odpočinout si od všeho vnějšího stresu, některé z nás malinko i od rodin či jiných povinností. A některé to bez svých rodinných příslušníků nemohou vydržet a aspoň na část našeho pobytu je berou s sebou. Ona Moravská Třebová skýtá řadu míst, které je záhodno navštívit, popřípadě je možno zajet kousek dál a porozhlédnout se po okolí.
A co jsme letos tvořily? Nějaké věci z Eviklubu, dokončovaly jsme své domácí kostlivce (nebo jsme s nimi jen malinko pohnuly), zkoušely jsme realizovat jisté nápady. Přitom nám jeden stroj začal vysílat kouřové signály a odmítl spolupracovat.


Ani jsem mobilem nestihla vše nafotit, holky už měly řadu věcí schovaných v kufrech, než jsem se rozhoupala k fotodokumentaci:-) A co se týče posledního výrobku, je můj, takže až jej zcela dokončím (schází poslední doladění), pořádně jej nafotím a vložím do dalšího článku:-)

Krom toho se v sobotu konal první sraz samotného Eviklubu. Přítomné kromě nás přítomných v Moravské Třebové byly obě Evy a řada dam, které sem dorazily z rozmanitých koutů naší republiky. Ale protože od děvčat nemám souhlas k zveřejnění fotek, žádné nepřikládám:-)))

1 komentář:

  1. Hani, to jste si bezva užívaly klubové setkání. Super čas prožitý s děvčaty se stejným zájmem o šití. M.

    OdpovědětVymazat