pátek 23. srpna 2013

Traktůrková deka pro Vojtíka

Jak již jsem (asi ne jednou) psala, synovec Vojta miluje traktory a vše, co souvisí se zemědělstvím. Z traktůrkových látek mi ještě zbyly nějaké kousky, tak jsem se rozhodla vytvořit mu z nich traktůrkovou deku. Bloky však nemohly být ustřiženy stejně, to už zbytky bohužel nedovolily, takže jsem musela hodně přemýšlet, jak to vše poskládat, aby to vypadalo obstojně.

 
 To vše jsem doplnila obrázky z jednoho zvířecího panelu. 
 
 
 
Nejhorší je pro mě to vše nakonec prošít. jako výplň jsem použila termolín 250g, netrhá se a není třeba jej tolik prošívat, to mi totiž moc nejde, budu muset ještě trénovat. Na druhé straně jsem musela použít i "záplatu", protože při jednom párání, kdy se mi spodní látka zmuchlala, jsem se trochu moc rozohnila a látku roztrhla, takže je to takové efektní maskování:-)
Ale dekou jsem vyplnila čas, když jeden den pršelo. A co děláme ve zbývající slunečné dny? Renovujeme plot. Zídku manžel s panem zedníkem obložili kamenem a betonovou stříškou, dřeva už jsme chystali s manželem sami. Celý plot ještě není hotový, ale větší část ano.

Pro srovnání nám zbyla ještě stará branka, takže je vidět před a po:-) Původní plot má již skoro třicet let, dřeva už dostala za ta léta dosti zabrat:-)
Pohled od Rustyho výběhu. Kdo pozorně koukne, najde jej tam:-) Menší nápověda-schovává se mezi tujkami:-)
Jak vidíte, na jeho běžecké trase prostě tráva růst nemůže:-)
To jest pro dnešek vše:-) Děkuji za pozornost:-)))

4 komentáře:

  1. Náhodou záplata je super, alespoň to vypadá jako patchwork se vším všudy. A moc děkuju za tu spoustu krásných kometářů, Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Hanko deka super ale plot nemá chybu, proste ste šikovní :-) A ta záplata, no fasa inšpiracia...už sa mi tiež podarilo niečo take urobiť, ale záplata ma nenapadla :-)

    OdpovědětVymazat