pondělí 28. října 2013

Nákupní tašky a jiné taškařice:-)

Dnes jsem na jednom blogu četla, že do Vánoc zbývá již pouze 56 dní. Kruci, to abych hejbla kostrou a pořádně přidala do tempa. Ještě mi schází vyrobit dost dárků pod stromeček (tedy vyrábím je samozřejmě jenom proto, abych pomohla Ježíškovi, jak to má chudák vše stíhat:-)
U Ajky jsem viděla parádní návod na nákupní tašku, prošívanou, na knoflík i na zapínání se zipem. Rozhodla jsem se jej vyzkoušet, máme v rodině osoby, které rády nakupují, proto jim budou věnovány. Každá je trošku jiná. Obrázky jsem nakoupila u Renatičky, látky jsou od různých prodejců, ale společný motiv petrolejových jehliček pochází ud Aromise. Záměrně jsem sáhla po tmavším odstínu, protože tyto tašky nejsou určeny pro něžné pohlaví.
 
 
 
 
 A ještě druhý kousek:-)
 
 
 
 
 
 A protože bylo krásné počasí, vzali jsme zahradní nářadí a šli jsme hrabat listí. Pak jsme jej naložili do malé vlečky zahradního traktorku. Co se to tam válí? A ještě křičí: "Mám málo listí, pořádně mě přikryjte!":-)
 
Honzík si hrabání listí užil po svém. Hrál si na krtečka:-)
Další den jsme vyrazili s manželem a psem na pole. Bratr sadil obilí.
 Zrovna zapadalo slunce...
 
 Můj stín je vlevo, manželův vpravo:-)
 
 Pohled na naše městečko z nejvyššího kopce:-)
Rusty taky řádil.
A nakonec jsme ještě navšívili podzimní tvoření v Honzíkově školce. Výrobky jsme si mohli odnést domů. Jeden dostala i teta Hanka (tedy já:-).
 
Toto je paní Maková. 
Pokračování mé tvorby můžete zhlédnout zase v dalším příspěvku, který se teprve chystá do vydání:-))) Děkuji za pozornost.

4 komentáře:

  1. Hani krásné! Chlapi budou koukat a prodavačky taky:-)) Jsem ráda že se ti návod hodil:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Parádne tašky, perfektná motivácia pre mňa.

    OdpovědětVymazat
  3. Tašky jsou super, ale co to dítě kompostovaný:o))) to je super:o))

    OdpovědětVymazat