sobota 31. ledna 2015

Bločky do deky IV.

Dalším zadáním byly hvězdy. Jenomže... tím, že má deka bude laděna do červena, nějak mi nedošlo, co vlastně stvořím.
Levá hvězda se šila parádně, ale ve výsledku připomíná symbol jisté nejmenované strany. Takže v dece nakonec neskončí. Určitě však bloček využiju na dečku pod červený květináč, tam se to ztratí:-)
Druhá hvězda by v závěru vypadala lépe, ale narazila jsem na dvě části, kdy jsem nevěděla, jak dál, improvizovala jsem a výsledek je nevalný. Tudíž ani tento bloček pak v dece neuvidíte, také skončí v nějakém jiném kousku, který musím teprve promyslet:-))))
Vlnění vpravo způsobeno nějakou chybou, jejíž příčinu jsem neodhalila:-)
Nu což, ne vždy se zadaří.
Ještě jsem stvořila jeden dárek, ale ten zatím nemohu zveřejnit, obdarovaná občas nakukuje na mé stránky, ukážu tedy až po předání:-) Tam už jsem se zpracováním naštěstí spokojená:-))))
Přeji krásné zasněžené dny. H.

6 komentářů:

  1. Woooou, bude to krásna deka. A pozrela som hneď aj do predošlych príspevkov keďže som tu dlho nebola, paradička si šikulka. Najviac ma zaujali mačičky su kuzelne. Pozdravujem a prajem krásnu nedeľu.

    OdpovědětVymazat
  2. Hani, já bych tam dala i tyto hvězdy, mně se líbí ( u první hezká kombinace pravidelné kostičky a mramorové látky).
    Tu kopretinkovou vyzkoušej vypárat vpravo šedou látku mezi špičkama a ubrat trochu šedé, nastehovat a vyzkoušet zda vlna zmizí. Zdravím. Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Červená mramorovaná je pěkná. U tý druhý bych to kousek odpárala, mělo by to jít spravit:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ukecaly jste mě, zkusím párat a uvidím, jak to dopadne:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné také začínám dělat jednu větší deku.Ty nejdříve uděláš aplikace? Mějse hezky♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:-) Šijeme podle šablonek z Marina Quilt, autorkou je Ivana Havelková. Patchworkové číslo je vyprodáno. Má k číslu i video podporu, kde vysvětluje co a jak. Některé bločky skončí v dece, jiné si nechám na další tvoření či dečky. Celkem by mělo vzniknout 50 bločků, pokud je budu šít všechny. Je dost možné, že to tak dopadne a udělám deky rovnou dvě:-)

      Vymazat