pondělí 9. listopadu 2015

BOM deka a obálky na penízky

I když teprve nedávno začal listopad, už se mi tu množí přáníčka malých i velkých členů rodiny na vánoční dárky. Jedním z nich je i hotovost pod stromečkem. Tady jsem využila návodu (ne na peníze, ty se u nás bohužel netisknou:-) na srdíčkovou obálku, do níž finance vložíme, aby byly stylově zabalené. Návod na ně naleznete v Marině Quilt srpen/září 2015.
Díky tvaru srdíčka uvnitř vznikly přepážky na bankovky
Šablonu jsem upravila a přepážky u této obálky vynechala
O víkendu jsem začala pracovat na BOM dece (Block of the Month) s časopisem Marina Quilt. Některé bločky jsem si ale přidala, inspirovala jsem se na Pinterestu, jiné zase čerpala v dřívějších vydáních Mariny (avšak ty ještě nemám hotové). Zatím tedy jen ukázka bločků:

Bločky mají velikost 10". A jak velká bude deka? To prozatím netuším, uvidíme, kolik bločků ještě ušiju:-)
Prožijte příjemný týden. 
H.

5 komentářů:

  1. Teda ty jsi pilná jak včelka :-) Ty bloky vypadají zajímavě, jsem zvědavá, kolik jich uděláš než se rozhodneš, že už to na deku stačí a jak nakonec bude deka vypadat.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty obálky jsou vtipné a skutečně velmi stylové! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky, díky:-)
      Obálky-nemám ráda Santu, tak se této látky aspoň takto ráda zbavím:-) Ať zas straší u někoho jiného:_)))) Látka ke mně doputovala v rámci zbytkových balíčků, stejně jako vločková látka. Ta se mi naopak líbí moc.

      Vymazat
  3. Jejda, ty jedeš .... samé pěkné kousky:-)

    OdpovědětVymazat