neděle 17. ledna 2016

Obal na tablet

Nejsem zcela příznivcem tabletů (především v dětských rukou), nicméně přece jen se pro něj i u mě využití občas najde. Mám jeden pracovní, avšak bez nějakého obalu, takže jej stále ukládám do původní krabice. Bylo na čase tuto situaci změnit.

Využila jsem postup zveřejněný v Marině Quilt duben/květen 2015. Jelikož je určen na mnohem menší tablet, musela jsem díly zvětšovat. Trochu se mi to vymstilo, v jedné kapsičce mám bohužel menší vnitřní část, než by měla býr (někde mi uteklo 1,5cm), proto musí být tablet uložen v přední kapsičce. Tu jsem si takto upravila sama (aby mi do taštičky vlezla i menší myš, nabíječka, klávesnice, sluchátka), v návodu je obyčená bez skladu. Na fuknčnost obaku to vliv nemá, jen se změnilo umístění věcí v taštičce. 
Počítám i s tím, že využiji nějaký popruh, který doma mám hotový, abych taštičku mohla nosit i přes rameno.
Zadní část
Celkově se mi tentokrát šití až tak nedařilo, jak bych chtěla, Nakonec ale dobře poslouží svému účelu.

A nyní bych se chtěla i malinko pochlubit. O silvestrovském večeru nás potkala dvojnásobná výhra.
Jedna v tombole na akci, již jsme s manželem navštívili (odnesli jsme si domů sadu vín ověnčenou řadou známek a poukaz na novoroční oběd, musím říct, že velmi chutný), a druhá přiletěla tento týden od Ivanky Havelkové (známé jako Bellet), jež poslední den v roce odměňovala holky, které se účastníly šití BOM deky. Celkem rozdala 3 velké a 12 malých sošek z dílny Markétky Kočidy.
 
Podle fotografie je asi jasné, že jsem obdržela tu větší, za což ještě jednou mockrát děkuji. Je překrásná a mám z ní ohromnou radost.
Konečně i u nás se objevila ladovská zima. O Vánocích by nám sice byla milejší, ale přírodě neporučíme. Takže jsme rádi, že dorazila alespoň nyní. Pokud jste i vy na tom podobně, řádně si ji užijte, než zase zmizí:-)
H.

8 komentářů:

  1. Parádní taška na tablet. A z dárečků máš určitě radost. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, radost ohromnou, hlavně tedy z andělky s PW dekou:-)))) Škoda, že nejde nafotit i ty emoce kolem:-))))

      Vymazat
  2. Gratuluji k překrásné Andělce :) Však si jí taky zasloužíš za nádherné šití. A obal na tablet je moc povedený- zajímavá látka ;)
    http://tereskita.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Con gratlation, dear. You are great!

    OdpovědětVymazat
  4. Haničko ten obal na tablet je parádní, moc hezké využití látky a andělku si užíj:o)

    OdpovědětVymazat
  5. Haničko ten obal na tablet je parádní, moc hezké využití látky a andělku si užíj:o)

    OdpovědětVymazat