neděle 22. ledna 2017

Domeček pro knihu II.

Kovářova kobyla chodí bosa. I u nás:-)
Ráda čtu, knihy s oblibou věnuji svým blízkým, stejně tak i obaly na ně. Nicméně mně samotné už dlouho nikdo žádnou literaturu nevěnoval. A když se mě švagrová tento měsíc ptala, co bych si přála k narozeninám, mé přání bylo jednoznačné.
Před Vánoci jsem totiž v knihkupectví spatřila další z knih Jonase Jonassona (vloni jsem četla Stoletého staříka a Analfabetku). Jako dárek jsem tedy dostala Zabijáka Anderse, ale něco mu stále chybělo. Proto jsem koukla do své zbytkárny a přemýšlela jsem, jaký obal si na něj ušiju. Respektive nejen na něj, přece jen bych využila spíš nějaký univerzálnější na všelijak rozsáhlou beletrii.-) A tak vznikl z posledních zbytečků domečkové látky tento:








No a ani mé či půjčené knihy již nikdy nebude ohrožovat mráz:-)
H.

9 komentářů:

  1. Parádně využité zbytky. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hanka toll was dir alles Einfällt du bist Super mit deiner Ñähkunst.
    Zdravim Karin

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, obaly se Ti daří moc krásně. I ta vychytávka na umístění různě silných knížek je prima. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji.Jsem z obalu nadšená, opravdu na knize krásně sedí. Rozměry jsem si poznačila, takže časem snad vzniknou další:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasnej - krásný látky a knížce ohromně sluší.

    OdpovědětVymazat
  6. Hani, moc hezky jsi to vymyslela. A chválím i předchozí šití, našila jsi parádní kousky, určitě udělaly velkou radost. Měj se hezky. D. :-)
    P.S. Hani, cedulky Ti asi dělala Milka. Prosím, máš to lesklé nebo matné? Chci si nechat také udělat a váhám... ;-) Děkuji. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, cedulky jsou od Milky, jsou lesklé. Ale už jsem viděla i jiné, matnější, levnější, dělají je v Ostravě, uvažuji, že bych je zkusila a vyzkoušela, zda se za tu nižší cenu vyplatí, nelámou, neničí.

      Vymazat
    2. Jestli se odhodláš, dej vědět. ;-) D.

      Vymazat
  7. Paaani krásna látka a super obal. Pozdravujem Hanko maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat