pondělí 18. března 2019

Šití pro dobrou věc-tentokrát pro SONS

Milé dámy:-)
Řada z vás, které sledujete můj blog, se zároveň věnujete hobby nebo profi šití. Na Facebook jsem vložila článek, v němž žádám o pomoc ty, které by se chtěly připojit k charitativnímu šití. Tímto vítám všechny, které by se chtěly také připojit.
A o co by šlo? Vzhledem k tomu, že již nějakou dobu spolupracuji se SONS (Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých) v našem okrese, dospěla jsem k závěru, že je na čase pro ně udělat něco i v hmotné podobě. Protože je to jedna z těch společností, které jsou závislé na finančních injekcích z různých stran, z různých sbírek. Proto jsme se s Martinem Hyvnarem, který v našem okrese SONS (https://www.facebook.com/sonsnj/) vede, domluvili, že by švadlenky mohly našít nějaké menší věci (konkrétně jsme se bavili o nákupních taštičkách a taškách, menších taštičkách na nezbytnosti, na sluchátka, pouzdrech na brýle, třeba by vás napadlo i něco jiného), co by na akcích, kterých se účastní a kde se prezentují, mohli prodat a výtěžek by šel na jejich fungování. Náplň v pomoci lidí se zrakovým handikepem je bohatá a financí na akce, jež by těmto lidem mohly pomoci či zpříjemnily jejich život,omezené množství. Pokud byste tedy měly zájem přispět svým výrobkem na dobrou věc, napište prosím do komentářů svůj e-mail, napsala bych vám na něj svou adresu a pak komentář smazala.
Výrobky pak poctivě nafotím, foto z předání zde zveřejním. 
A aby na vše bylo dost času, původně jsem chtěla zvolit termín do konce velkých prázdnin. Co vy na to?
Předem děkuji všem, které do toho půjdou se mnou.

Hanka

6 komentářů:

  1. Hani, tak do konce prázdnin snad něco ušiju. Až budu mít hotovo, napíšu. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Hani, budu se snažit něčím také přispět ;-). A.

    OdpovědětVymazat
  3. Jako tvor, jehož životním maximem byly závěsy a záclony v celém bytě, se nejspíš (určitě) nezúčastním. Ale držím pěstí, ať to klapne! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojda Hani, jsem domluvená s holkama za našeho patch. klubu, že jednu naši společnou neděli věnujeme tomuto krásnému projektu :-) Tak doufám, že něčím hezkým také přispějeme ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat