pondělí 29. října 2018

Velká recy nákupní taška pro manžela

Nedávno jsem v jedné skupině na Facebooku viděla úžasný recy polštář ze starých riflí. A ten mě nadchl, nakopl a inspiroval k další práci. Už nějakou dobu se mi doma válela hromada starých riflí, jejichž využití jsem stále odkládala. O víkendu jsem jeden večer a kousek dopoledne řezala s pomocí tří šablon materiál, nakonec vznikly tři komínky. Pak přišel manžel a rovnou nadhodil, že by z tohoto materiálu mohla být docela pevná velká nákupní taška. U nás nakupuje hlavně on, tak jsem se mu snažila jeho přání splnit. První hromádka z trojúhelníků skoro celá vzala za své. Šila jsem z obdélníku o velikosti 75 cm x 110 cm. Jen doufám, že ty nákupy s manželem fakt ustojí:-))))

   V interiéru k recyklaci nedošlo, jde jen o podžehlený bavlněný materiál (novopastem 80g).

 Místy se mi sešly opravdu šílené vrstvy rifloviny, ale stroj je po servisu, a tak to dal:-)



Zbytky rifloviny (hlavně kapsové a zipové díly) jsem už neskladovala a opravdu vyhodila. I tak mám předpřipraveného materiálu na další projekt ažaž:-)
H.

5 komentářů:

  1. Pěkný taška nákupka, povedla se. M.

    OdpovědětVymazat
  2. A dnes se už i otestovala. Manžel přinesl obr nákup, ale do bytu si jej musel nést sám. Já to nedala:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je vážně bomba, nikdy by mě nenapadlo, že různě odstínované rifle můžou nadělat tolik parády! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí to napadlo jiné a já se mohla inspirovat:-)

      Vymazat
  4. Aw, this was a really nice post. In concept I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and under no circumstances seem to get something done. online casino games

    OdpovědětVymazat