středa 29. prosince 2021

Dobrou noc!

 Povánoční šití pro mě.-)

Nutně jsem si potřebovala ušít dvě nová pyžama. Poslední koupené se hodně rychle rozpadlo (nebylo vůbec levné, ale úplet velmi tenký, brzy se na něm začala pouštět oka). Takže jsem se rozhodla si koupit 100% bavlněný úplet, který se na toto šití hodí nejlépe. Nakonec jsem ulovila 4 metry látky v našem městě, kde máme prodejnu Happy Fabrics. Výběr nebyl kdovíjak veliký, mým požadavkům však dostačoval. A protože jsem materiálu nevzala tolik, kolik jsem měla, rukávy musely být pouze krátké a délku nohavic jsem také musela nastavovat. Nakonec se mi výsledek přece jen zamlouvá:-)

Střih: dámské triko Shape (jednou se základním výstřihem, podruhé s lodičkovým), nohavice podle  tepláků od Fazonetky (vycházela jsem z tohoto střihu). Ze zbytků vyšlo na jedny boxerky pro synovce (střih Shape). Gumu do nich jsem koupila zde.


Než skončí dovolená, snad ještě něco stihnu.

Předem přeji veselé silvestrovké oslavy a šťastný vstup do roku 2022. Uvidíme, co nám přinese.

H.

6 komentářů:

  1. ... Hani, parádní pyžama, super kousky. Jedeš jako motorová myš :-) Přeji Ti do nového roku pevné zdraví, hodně štěstí, spokojenosti a pohody. Miluška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluško, děkuji. Motorová myš ne, spíš lenochod. Látka už tu na ně byla připravená pěkně dlouho, jen se mi prostě nechtělo:-)))

      Vymazat
  2. Hani máš to krásne, si môj vzor :) krásne dni, Marta

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, zase pěkná práce. Ať jsi tak tvořivá i v novém roce. K tomu přeji hodně zdraví, spokojenosti a dobré nápady k šití. M.

    OdpovědětVymazat