sobota 16. dubna 2022

Aby nás beránek nepokakal

Netuším, kde se tato pověra vzala, ale protože je u nás ve znamení svátků a narozenin, stejně jsem se musela pustit do práce:-)))

Pro začátek něco pro chlapy-triko pro manžela (střih Shape, materiál zakoupen na Kreativu Ostrava 2021, ale netuším, u kterého prodejce), dva kousky pro synovce (střih Basic od Prošikulky, prodloužená verze vel 164, materiál s dinosaury z MaMilátky, s Grootem z Gaťátka galanterie, ale byl jen v předobjednávce).



V létě jsem koupila v Kössu v Moravské Třebové tenkou svetrovinu. Už s nimi mám zkušenost, dobře se nosí, jsou hezky splývavé. Konečně na ni došlo. Perfektně se hodila na střih netopýr od Fazonetky. Mamka, pro niž jsem jej šila, je prostorově výraznější, čemuž odpovídala i spotřeba materiálu. Zbytky jsem posešívala a zbylo ještě na jednoho netopýrka pro mě. Jen nevím, jestli je to nositelné i do práce. Švy nejsou vždy ve středu.-)



 A to je vše:-)

Přeji krásné svátky.

H.



8 komentářů:

  1. Ahoj Hani, krásná trička jsi ušila. A nejsi troškař. Přeji Vám doma také krásné Velikonoce. Čauky.

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní! Pokakání se opravdu letos bát nemusíte :).

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji:-) Letos ne, ale v jiné roky bych pokakaná byla notně:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. U náís sa nič o kakaní a baránkoví nehovorí, kedy by ťa pokakal? Keby si nič nerobila? No, to na Veľkú noc asi žiadnej žene nehrozí :) Tričká sú super, všetky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to slyším až posledních pár let. Vůbec nevím, kde se to vzalo a kdy začalo používat. Asi to budu muset prozkoumat:-)))

      Vymazat
  5. ... parádní trička, určitě jsou všichni majitelé nadmíru spokojeni. Pohodové dny Miluška

    OdpovědětVymazat
  6. Hani, opět skvělá výroba. Doufám, že synovcovi Groot přinesl štěstí. M.

    OdpovědětVymazat