čtvrtek 3. července 2014

Běhoun pro radost

Léto, pro mě ideální období, kdy vytvářet všelijaké dárky, klidně už i na Vánoce. No a tento týden mám na svůj vkus až nezvykle vysoké pracovní tempo v této oblasti:-) Určitě chci do konce týdne ještě něco spáchat.
Včera opět pršelo (ano, i počasí má na tvorbu vliv:-), to se přímo nabízelo vrhnout se na běhoun, který mě v květnové Marině Quilt 2014 oslovil hned na první nakouknutí. Už jsem měla před očima zvolené barvy a komu bude určen.
 Docela mě pobavilo, když ke konci návodu napsala autorka Ivana H., že je to rychlá záležitost a určitě se dá využít i na Vánoce v kombinaci s vhodnými látkami. Ano, s tím druhým naprosto souhlasím, avšak já nejsem žádný rychlík, strávila jsem nad ním několik hodin. Dost času zabralo samotné našívání lemu. Nicméně znám i dámy, které šijí rychlostí blesku a pro ně by to nebyl problém:-))) 
Lemování špiček mi dalo dost zabrat:-)

Oranžová, hnědá s šedá látka mají stejný lístkový vzor, prostřední velký čtverec již obsahuje kohouty.
 
Kohoutí vzor vepředu i vzadu:-)
Tady jsem zvěčnila i sebe

Běhoun naopak:-)
Zde patrné i jednoduché prošití:-)
Přeji krásné, slunečné dny. H.

5 komentářů:

  1. Jsi šikulka Hani! Jo a o tý rychlosti mi povídej. Už týden šiju kabelku a pořád jsem ve fázi připravené látky! Takže jsi větší rychlík:-))))

    OdpovědětVymazat
  2. Hani, moc se povedl. Vím jakou z něj musíš mít radost:o)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Hani, běhoun je překrásný, obdivuju. Moc se mi líbí barvy a vzory, dovedu si představit, že taková krása musí potěšit oko i srdce. ;-)
    Krásný večer přeje Vivi

    OdpovědětVymazat