středa 29. června 2022

Šití pro dobrou věc - 4. ročník

Je až neuvěřitelné, jak měsíce rychle utíkají. Opět se blíží prázdniny, léto, dozrál tedy čas k vyhlášení dalšího ročníku Šití pro dobrou věc. Jsem moc ráda za všechny věci, které se pak u mě sbírají a jejichž prodej dělá radost novým majitelům, zatímco výtěžek pomáhá klientům SONS.

Jaké hand made výrobky bychom letos potřebovali doplnit? Na prodeji v Kuníně byl projeven zájem o chňapky do kuchyně, jež by ale seděly pánům. Tím pádem mě napadlo přidat i zástěrky pro malé kuchaříky a kuchařinky (ti často chtějí svým rodičům při přípravě jídel asistovat). Také se dařil prodej sponkovníků, které se dají sbalit na cesty. Zmizela všechna voňavá srdíčka plněná levandulí či hřebíčkem. Z loňského roku zbylo dost dětských čepic, zákazníci se však ptali i na nákrčníky.
 
A co ještě? Dětské vaky na záda, (vánoční) pytlíky, mikulášské punčochy, pohankové polštáře, obaly na knihy,... Popřípadě cokoli jiného, co si myslíte, že by se hodilo. 
 
Protože aktivně spolupracuji s Eviklubem, část výrobků, která se neprodá, zamíří ještě na jednu skvělou charitativní akci. Zde se zase sbírají věci pro staroušky do domovů důchodců, do zařízení typu LDN. Pokaždé se vybere konkrétní místo v jiném kraji (vloni Olomoucký). Klienti mají z darů neuvěřitelnou radost. Takže pokud produkt od vás nenajde hned nového majitele, nebojte, snažíme se o to, aby mířil dál a našel své využití.
 
TERMÍN ODESLÁNÍ: konec srpna 2022.
 
Předem tedy najen za SONS Nový Jičín a jejich klienty děkujeme.-)))
 

4 komentáře:

  1. Krásný počin, přeji ti, aby se sešlo co nejvíce výrobků! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji. Já také doufám, že se opět sejde mnoho rozmanitých výrobků. Určitě zase budu prezentovat zde i na FB.

      Vymazat
  2. Držím palce, nech sa čo najviac vyzbiera a aj predá!

    OdpovědětVymazat